DOBROTVORNI KONCERT ZA HGZ

Rotary E-klub Hrvatska Vas poziva na dobrotvorni E-koncert, koji će se održati u ponedjeljak 4. svibnja u 20 sati u izravnom prijenosu na YouTube kanalu.

Troje naših svjetski poznatih glazbenika – gitarist Petrit Çeku, pijanistica Martina Filjak, te violončelistica Kajana Pačko – nastupit će iz svojih domova.

E-koncertom želimo pomoći obnovu koncertne dvorane i zgrade Hrvatskog glazbenog zavoda, koja je netom nakon renovacije pretrpjela golemu materijalnu štetu uslijed potresa.

E-koncert možete slušati iz svojih domova na sljedeći način:

  1. “kupite ulaznicu”, tj. donirajte preporučeni iznos od 100 ili više HRK do nedjelje 3. svibnjana:

Ime računa: Rotary E-Klub Hrvatska E-koncert

IBAN: HR0723400091511068625

SWIFT: PBZGHR2X

Privredna banka Zagreb d.d. Zagreb, Radnička cesta 50

Opis plaćanja: upišite vaš email

  1. dodatno pošaljite e-mail na prijava.ekoncert@gmail.comsa svojim punim imenom i prezimenom. Na Vaš e-mail poslat ćemo Vam  natrag link za spajanje na E-koncert jedan sat prije početka prijenosa.

Cjelokupni iznos prikupljen prodajom ulaznica, tj.donacija, bit će u potpunosti doniran Hrvatskom glazbenom zavodu.

Nakon E-koncerta pozivamo Vas na E-druženje i razgovor s umjetnicima, Rotary članovima te predstavnicima Hrvatskog glazbenog zavoda – u 21 sat na platformi Microsoft Teams. Tom prilikom ćemo i objaviti aktualno stanje te prikupljeni iznos donacija.

Ako želite sudjelovati na E-druženju preporučamo da unaprijed instalirate Microsoft Teams aplikaciju na svojim mobilnim uređajima, a link za spajanje poslat ćemo Vam zajedno s linkom za E-koncert.

Program koncerta, te biografije glazbenika možete pronaći pri dnu e-maila.
Podržimo zajedno najstariju koncertnu dvoranu u Zagrebu i vratimo “hramu glazbe” njegov izgubljeni sjaj, a mnogobrojnim umjetnicima i glazbenicima njihovu omiljenu pozornicu.